ΛΑΡΙΣΑ

Στον «αέρα» η εξεταστική στο ΤΕΙ Λάρισας!

στον-αέρα-η-εξεταστική-στο-τει-λάρισ-193663

Κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που συνήλθε σήμερα Πέμπτη με θέμα τις εξελίξεις στο μισθολογικό και τον τρόπο αντίδρασης.

Συγκεκριμένα η γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα:

«Επικυρώνουμε την απόφαση της ΟΣΕΠ ΤΕΙ και αποφασίζουμε να απέχουμε ενεργά από το εκπαιδευτικό έργο, την επόμενη εβδομάδα από 10/9/12 έως 14/9/12. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη εβδομάδα οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί του ΤΕΙ Λάρισας θα απέχουν από τις διαδικασίες των εξετάσεων (δε θα δώσουν θέματα και δεν θα κάνουν επιτηρήσεις)

Την Πέμπτη 13/9/2012 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί και πάλι Γενική Συνέλευση, για να εκτιμήσουμε την πορεία των κινητοποιήσεων.

Τα αιτήματα όπως διατυπώθηκαν από την ΟΣΕΠ είναι :
Ζητάμε:

Τη διαμόρφωση ενός ενιαίου ειδικού μισθολογίου για όλους τους Λειτουργούς του Δημοσίου με ενσωμάτωση των επιδομάτων στο βασικό μισθό. Επαναφέρουμε το αίτημα για άμεση ενεργοποίηση της τριμελούς Επιτροπής των δύο Υπουργείων (Οικονομικών και Παιδείας) και των Ομοσπονδιών ΠΟΣΔΕΠ, ΟΣΕΠ/ΤΕΙ και της ΕΕΕ για το ειδικό μισθολόγιο των Λειτουργών της Ανώτατης Εκπαίδευσης και της Έρευνας.

Από τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο να στηρίξει το δίκαιο αίτημά μας για αξιοπρεπείς αποδοχές.

Από τους πολιτικούς Αρχηγούς όλων των κομμάτων να στηρίξουν το αίτημά μας.»

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου