ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Επεσε πάνω τους Ι.Χ. που καταδιώκονταν από περιπολικά

λάρισα-επεσε-πάνω-τους-ι-χ-που-καταδιώ-213033

Τρελό ΙΧ που καταδιώκονταν από περιπολικά, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε Ελασσονίτης και στο οποίο επέβαιναν συγγενικά του άτομα. Όλα ξεκίνησαν, γύρω στις 9 το βράδυ, όταν ένας 28χρονος άντρας κινούνταν με το αυτοκίνητο του πατέρα του στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσει, προκειμένου να γίνει έλεγχος.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και για να διαφύγει, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και ακολούθησε «κινηματογραφική» καταδίωξη επί της εθνικής οδού, αλλά και μέσα στους στενούς δρόμους της Κατερίνης.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό, ο ύποπτος 28χρονος οδηγός παραβίασε τους φωτεινούς σηματοδότες και το όχημα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το Ι.Χ. αυτοκίνητο των Ελασσονιτών! Ευτυχώς κανείς τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ η καταδίωξη που συνεχίστηκε έληξε λίγη ώρα αργότερα, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν στο Ι.Χ. περισσότερα από τρία κιλά ινδικής κάνναβης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου