ΛΑΡΙΣΑ

Φάρσαλα: Έβαλε δυο φορές φωτιά στο σπίτι του ιερέα γείτονά του

φάρσαλα-έβαλε-δυο-φορές-φωτιά-στο-σπίτ-224638

Μέσα σε τρεις ημέρες αποπειράθηκε δυο φορές να βάλει φωτιά στο σπίτι του ιερέα γείτονά του ένας 45χρονος που συνελήφθη στα Φάρσαλα από άλλους γείτονες στη δεύτερη προσπάθειά του! Ο επίδοξος εμπρηστής δεν εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στις δυο απόπειρες και ισχυρίστηκε πως ήταν… μεθυσμένος!

Μετά την πρώτη πυρκαγιά που ξέσπασε στην αυλή του σπιτιού του 36χρονου κληρικού το πρωί της περασμένης Παρασκευής, οι έρευνες είχαν στραφεί σε λάθος κατεύθυνση καθώς ο ιδιοκτήτης ήταν ένας από αυτούς που εμπλέκονται σε «ιερά» οικονομικά σκάνδαλα στην περιοχή. Όμως, η επ’ αυτοφώρω σύλληψη του γείτονά του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο 45χρονος εντοπίστηκε τη στιγμή που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ένα έπιπλο στο πίσω μέρος του σπιτιού, χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα και μια φιάλη με μισό λίτρο εύφλεκτου υγρού. Ακινητοποιήθηκε, όμως, από άλλους περίοικους και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι θα τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενο για απόπειρες εμπρησμού κατά συρροή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου