ΛΑΡΙΣΑ

Επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Στρατηγείο της Λάρισας

επίσκεψη-του-υπουργού-εθνικής-άμυνας-248725

«Να μη γίνει η οικονομική κρίση, εθνικής κυριαρχίας και εθνικής ασφάλειας στη χώρα μας», επεσήμανε σήμερα από την Λάρισα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε επίσης, ότι δεν θα πρέπει να θίξει και τα θέματα της εθνικής ανεξαρτησίας και της εθνικής ακεραιότητας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς και στην συνέχεια το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, και τον αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Ζιαζιά και ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο των δυο σχηματισμών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος κατά τις επισκέψεις του είχε συναντήσεις και με το στρατιωτικό προσωπικό, εξέφρασε την κατανόησή του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι, αποφεύγοντας πάντως να δώσει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα σχετικά με την αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών, λέγοντας ότι αυτό θα γίνει «από τη στιγμή που η οικονομία θα αρχίσει να βελτιώνεται». Θεώρησε δε αυτονόητο, ότι παρά τις περικοπές στους μισθούς και τα προβλήματα που προκλήθηκαν εξαιτίας αυτών, οι υπηρετούντες εκπληρώνουν με συνέπεια το καθήκον τους.

«Είναι καθήκον της πολιτείας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε την καθημερινότητα λιγότερο δύσκολη και να τους προσφέρουμε στο πλαίσιο του δυνατού, από τη στιγμή που η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να βελτιώνεται, ό,τι καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου