ΛΑΡΙΣΑ

Ροζ φωτογραφία με υποψήφια βουλευτή στην Λάρισα

ροζ-φωτογραφία-με-υποψήφια-βουλευτή-σ-283678

Σε μια ροζ φωτογραφία που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό τηλέφωνο στην Λάρισα αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ η εφημερίδα «ΚΟΣΜΟΣ».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στην υπόθεση εμπλέκονται ένας πολύ γνωστός αιρετός της πόλης και μια Λαρισαία πολιτευτής μεγάλου κόμματος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Θα μπορούσε να είναι απλώς μια γαργαλιστική ροζ ιστορία αλλά η φωτογραφία και οι πληροφορίες που τη συνοδεύουν σοκάρουν. Η εικόνα προδίδει το εσωτερικό ενός δωματίου με διάκοσμο ξενοδοχείου και πρωταγωνιστές δύο άτομα.

Η φωτογράφιση έγινε από κινητό τηλέφωνο από μια γυμνή γυναίκα η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αποκαλύπτει τα κάλλη της από τη μέση και κάτω.

Σε δεύτερο αλλά πεντακάθαρο πλάνο, όρθιος κάτω από το κρεβάτι, διακρίνεται ένας άνδρας, ελαφρώς προφίλ, ο οποίος ντύνεται και τη στιγμή εκείνη κουμπώνει το πουκάμισό του.

Όμως η ροζ πλευρά έχει πολιτική, αυτοδιοικητική και κομματική όψη, καθώς ο άνδρας είναι πασίγνωστος στη Λάρισα, με θητεία αιρετού, και άκρες στο κόμμα του. Η έκπληξη προέρχεται από την ταυτότητα της γυναίκας η οποία κρατάει και το κλειδί της ιστορίας:

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πρόκειται για Λαρισαία πολιτευτή, μεγάλου κόμματος, η οποία ήταν μάλιστα υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου στο νομό Λάρισας»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου