ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα : Σοβαρά επεισόδια σε βάρος του Τυρνάβου

λάρισα-σοβαρά-επεισόδια-σε-βάρος-του-τ-291321

Εφιαλτικές στιγμές έζησε χθες η αποστολή της ομάδας του Τυρνάβου 2005 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, όταν δέχθηκε αναίτια επίθεση αγνώστων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής μεταξύ του Εθνικού Γαζώρου και του Τυρνάβου για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της football League 2.

Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τυρνάβου 20005 κ. Βασίλης Μπρέζας ο οποίος χαρακτήρισε ντροπή για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό τα όσα συνέβησαν χθες στις Σέρρες εναντίον της ομάδα του. ‘’Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Τα παιδιά που τραυματίστηκαν απέφυγαν τα χειρότερα αλλά αυτό δεν απαλλάσσει όλους αυτούς που προκάλεσαν την επίθεση και τραυμάτισαν τρεις ποδοσφαιριστές (Διβανές, Τσούκαλος και Τζορμπατζίδης), τον βοηθό προπονητή Μιχάλη Μπίζιο που κινδύνεψε να χάσει το μάτι του, τον γυμναστή Γιώργο Κρουσταλάκη που του έγιναν ράμματα στο πρόσωπο και τον γενικό αρχηγό Κώστα Μίχη.

Ειλικρινά ντρέπομαι για αυτό που συνέβη διότι θεωρώ ότι δεν έχω θέση στον χώρο του ποδοσφαίρου ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος από την ομάδα μου. Όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθούμε να υπηρετούμε τον αθλητισμό με σοβαρότητα και με συνέπεια. Γνωρίζετε ότι όλες οι ομάδες και οι φίλαθλοι τους φιλοξενούνται με τον καλύτερο τρόπο. Για να το πετύχω αυτό ήρθα σε σύγκρουση με τον σύνδεσμο που υπήρχε στο Τύρναβο. Με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις κερκίδες και στο παρασκήνιο.

Δυστυχώς, με αυτά που συμβαίνουν θα αναγκαστώ να αποχωρήσω από τον χώρο που φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να επικρατεί η ζούγκλα και όχι η δικαιοσύνη’’. Από την πλευρά του Τυρνάβου κατατέθηκαν μηνύσεις κατ΄αγνώστων και την υπόθεση χειρίζεται πλέον ο νομικός σύμβουλος της ομάδος κ. Βαγγέλης Χατζηωάννου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου