ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα:Λαρισαίος φωτογράφος διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό

λάρισαλαρισαίος-φωτογράφος-διακρίθ-296848

Δύο διακρίσεις απέσπασε σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας ο ερασιτέχνης Λαρισαίος φωτογράφος Παναγιώτης Δομούζης. Στην κατηγορία «Τοπία» απέσπασε το πρώτο βραβείο με τη φωτογραφία του «Ένα βροχερό πρωινό» και στην κατηγορία «Ελεύθερο Θέμα» τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο για τη φωτογραφία του «Προσκυνητές στην ομίχλη».

Ο διαγωνισμός με τον τίτλο «Εικόνες» πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και η βράβευση των νικητών έγινε το Σάββατο στο Βόλο. Επίσης, μια τρίτη φωτογραφία του Παναγιώτη Δομούζη, με τον τίτλο «Η παλέτα του Θανάση Τότσικα», με την οποία συμμετείχε στην κατηγορία «Νεκρή Φύση» επιλέχθηκε ως εξώφυλλο σε ποιητική ανθολογία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός Λαρισαίος φωτογράφος βραβεύεται σε διαγωνισμό φωτογραφίας. Έχουν προηγηθεί δύο διακρίσεις σε αντίστοιχους πανθεσσαλικούς διαγωνισμούς, ενώ τον Δεκέμβριο του 2009 είχε τιμηθεί με το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Βόρειο Πήλιο, ένα σπάνιο οικοσύστημα» συμμετέχοντας με τη φωτογραφία του «Άνθρωπος στην Ομίχλη». Αξίζει να σημειωθεί ότι έργα του ερασιτέχνη φωτογράφου κοσμούν επισκέψιμους χώρους τριών κλινικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου