ΛΑΡΙΣΑ

Eξέδιδαν μάνα και παιδί με την απειλή πως θα τους σκοτώσουν

eξέδιδαν-μάνα-και-παιδί-με-την-απειλή-πω-396068
Στιγμές φρίκης έζησε μία 25χρονη μάνα και το παιδί της στην Ελασσόνα. Συγκεκριμένα,οι δράστες αφού την απήγαγαν μαζί με το μόλις 4 ετών παιδί της, την οδήγησαν σε ένα μπάρ της Ελασσόνας όπου την ανάγκασαν να εκδίδεται σε πελάτες με την απειλή ότι θα σκότωναν και αυτή και το παιδί.
Στη συνέχεια και αφού δεν την χρειάζονταν άλλο έστειλαν SMS στους γονείς της και ζητούσαν λύτρα 100.000 ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη.Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς της κοπέλας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.
Το μαρτύριο της 25χρονη κοπέλας από την Αλβανία τελείωσε μετά την επιτυχημένη επιχείρηση των αστυνομικών με την βοήθεια της ΕΥΠ και την σύλληψη των 3 δραστών. Από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκε η 25χρονη στην Ελασσόνα και απελευθερώθηκε. Συνελήφθησαν ο 51χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ, ένας ακόμα Έλληνας 45 ετών και ένας 23χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται έξι ακόμα άτομα.Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την εκβίαση, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου