ΛΑΡΙΣΑ

Νέα σήμανση σε δρόμους του νομού

νέα-σήμανση-σε-δρόμους-του-νομού-412012

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ », μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και της νομίμου εκπροσώπου της αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης κας Μηγγηλιώτου Ευδοξίας.

Η υπογραφή έγινε παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Ρένας Καραλαριώτου και Ζήση Γρηγορίου, του Γεν. Δ/ντη της Περιφέρειας κ. Κώστα Μέγα και του Δ/ντη Τεχνικών Έργων κ. Χρήστου Λυτροκάπη.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την οδική ασφάλεια του οδικού δικτύου όπου υπάρχει ανάγκη. Οι Τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας και κυρίως σε ορεινά σημεία, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

Το έργο, προϋπολογισμού 250.000,00 €, περιλαμβάνει τη συντήρηση και τη τοποθέτηση νέας σήμανσης (πινακίδες, οριοδείκτες, χιονοδείκτες κλπ.), την τοποθέτηση χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας (τύπου ΜΣΟ-1 και ΜΣΟ-2) και την επισκευή των ήδη υπαρχόντων κατεστραμμένων χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας, στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας. Μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρία “ΜΗΓΓΗΛΙΩΤΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ Ε.Δ.Ε.” και το ποσό της σύμβασης είναι 232.500,00 €

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης κα Ρένα Καραλαριώτου επεσήμανε: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζουμε τις προσπάθειες βελτίωσης συντήρησης και ασφάλειας των οδικών αξόνων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε όσα σημεία απαιτείται η λήψη μέτρων ασφάλειας και προβαίνουμε στις απαραίτητες παρεμβάσεις.

kosmoslarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου