ΛΑΡΙΣΑ

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας στηρίζει την πανελλήνια διοργάνωση «Φέτα 2018»

η-πεδ-θεσσαλίας-στηρίζει-την-πανελλήν-752547

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας συμμετέχει στην Πανελλήνια Διοργάνωση «ΦΕΤΑ 2018», ως συνδιοργανωτής των εκδηλώσεων. Αντιλαμβανόμενη το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο πλευρό των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής, η Διοίκηση της ΠΕΔ Θεσσαλίας στήριξε και στηρίζει την Πανελλήνια Διοργάνωση, αφού με τον τρόπο αυτό στηρίζει την τοπική ανάπτυξη και κατά συνέπεια την τοπική οικονομία.

Σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας είναι ο βασικός υποστηρικτής του πολιτιστικού προγράμματος δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Διοργάνωσης «ΦΕΤΑ 2018», μέσω της πάγιας τακτικής της να στηρίζει εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα της Αυτοδιοίκησης. Με τον τρόπο αυτό η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας συνδέει την αυτοδιοίκηση με την παράδοση και την παραγωγική διαδικασία, πετυχαίνοντας αυτό που βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της: Την στήριξη του φυσικού χώρου της αυτοδιοίκησης που δεν είναι άλλος από τον παραγωγικό ιστό των περιοχών της ευθύνης της.

Έτσι από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της Πανελλήνιας Διοργάνωσης «ΦΕΤΑ 2018» η ΠΕΔ Θεσσαλίας θα είναι παρούσα στην Ελασσόνα, ενώ ταυτόχρονα καλεί όλους τους φορείς και τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης να δώσουν το παρόν στις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις της γιορτής της φέτας στην Ελασσόνα. Άλλωστε στις παράλληλες δράσεις της Πανελλήνιας Διοργάνωσης, συμπεριλαμβάνονται σημαντικές ημερίδες και συνέδρια που αφορούν το παρόν και το μέλλον της τοπικής παραγωγικής δυνατότητας των περιοχών, που αποτελούν το ζωτικό χώρο ευθύνης της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου