ΛΑΡΙΣΑ

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις παραχώρησης χώρων από Δήμους στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ

υπεγράφησαν-οι-συμβάσεις-παραχώρηση-794768

Μετά την έκδοση του πλαισίου Ανάπτυξης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση Συμπιεσμένου / Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου από τη ΡΑΕ, αναμένεται εντός του 2018 να τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο τα Κουφάλια και η Χαλάστρα στη Θεσσαλονίκη, η Καλαμπάκα και η Ελασσόνα στη Θεσσαλία, αφούυπεγράφησαν οι συμβάσεις παραχώρησης των χώρων από τους Δήμους στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την τοποθέτηση των μονάδων αποσυμπίεσης φυσικού αερίου, με σκοπό την τροφοδότηση των ανωτέρω περιοχών.

Εντός Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου του 2018, θα τροφοδοτηθούν και οι περιοχές του Λαγκαδά, της Μηχανιώνας , της Επανομής, του Νέου Ρυσίου και του Τυρνάβου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Εταιρείας.

Επιπλέον, με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ η διείσδυση του φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλία, καθώς κατά το 1ο Εξάμηνο του έτους έγιναν σχεδόν 9.000 νέες συνδέσεις φυσικού αερίου νοικοκυριών και επιχειρήσεων, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 53% συγκριτικά με αντίστοιχο διάστημα του έτους 2017.

Στόχο αλλά και δέσμευση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί η πρόσβαση στο δίκτυο του φυσικού αερίου σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές στις περιοχές της Αδείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου