ΛΑΡΙΣΑ

Σύσκεψη ΣΘΕΒ -Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας για θέματα ασφάλειας των επιχειρήσεων

σύσκεψη-σθεβ-αστυνομικού-διευθυντή-λ-796185

Σύσκεψη για θέματα ασφάλειας και λειτουργίας των εγκαταστημένων επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ και της ευρύτερης περιοχής Δήμου Τεμπών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιουλίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρισας κ. Βασ. Καραπιπέρη, του Δημάρχου Τεμπών κ. Κ. Κολλάτου, του προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Αχ. Νταβέλη και της Γ. Διευθύντριας του ΣΘΕΒ κας Ελ. Καματέρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενων ενεργειών της Διοίκησης του Συνδέσμου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τα θέματα ασφάλειας, λειτουργίας αλλά και βελτίωση της φύλαξης και προστασίας των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ αλλά και του Δήμου Τεμπών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συμφώνησαν πως προτεραιότητα της Αστυνομίας αλλά και της Πολιτείας γενικότερα είναι η στενότερη συνεργασία όλων των πλευρών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και οι περιουσίες των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος συμφωνήθηκε πως θα πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες στην αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων, προτείνοντας στοχευμένες λύσεις και παρεμβάσεις.

Προτεραιότητα του ΣΘΕΒ είναι η στήριξη και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στα μέλη του, προκειμένου να επιλύονται με ασφαλή και οριστικό τρόπο, όλα τα ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική τους εγκατάσταση και δραστηριότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου