ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: «Ξεσκονίζουν» 50 φακέλους για τις ελληνοποιήσεις

λάρισα-ξεσκονίζουν-50-φακέλους-για-τι-807922

Έρευνα στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας που έχει έδρα στη Λάρισα πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης μικτό κλιμάκιο από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων Βορείου Ελλάδος και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης Θεσσαλίας.

Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο της Επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος που αφορούσε στην παράνομη ελληνοποίηση αλλοδαπών. Είκοσι τρία μέλη του μεγάλου κυκλώματος που έκανε παράνομες ελληνοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο της εκτεταμένης επιχείρησης της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Συλληφθέντες είναι 16 Έλληνες και επτά αλλοδαποί.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση πραγματοποιείται στην Αθήνα, το Μεσολόγγι, τη Λευκάδα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Αλεξανδρούπολη. Υπάλληλοι περιφερειών και δικηγόροι ανάμεσα στους συλληφθέντες

Πως έγινε η έρευνα στην Αποκεντρωμένη

Πέντε αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων και δύο υπάλληλοι του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης Θεσσαλίας περίπου στις 11 το πρωί της Τετάρτης πέρασαν την πόρτα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και κατευθύνθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών. Εκεί ζήτησαν να ξεκινήσουν έρευνα η οποία διήρκεσε έως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Από την κτήριο έφυγαν κρατώντας συνολικά 50 φακέλους που αφορούν την υπόθεση και αναμένεται να τους ερευνήσουν το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της πανελλαδικής έρευνας. Πάντως δεν υπήρξε καμιά σύλληψη.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου