ΛΑΡΙΣΑ

Εκκληση βοήθειας για 3χρονη Λαρισαία

εκκληση-βοήθειας-για-3χρονη-λαρισαία-824828

Εκκληση βοήθειας για την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η τρίχρονη κόρη τους Ελένη, απευθύνει οικογένεια Λαρισαίων.

Ηδη στη Λάρισα έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση για τη στήριξη της μικρούλας που διαγνώστηκε με παρασπονδυλικό σάρκωμα Ewing. Εχουν βγει κουμπαράδες αλληλεγγύης.

Από την οικογένεια ζητείται η βοήθεια και του Βόλου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της θεραπείας της.

Η μικρή Λαρισαία, Ελένη Μαβίδη, είναι μόλις 3 ετών και ήδη αντικρίζει το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής. Περνά τις μέρες της σε ένα ψυχρό δωμάτιο της Παιδο-ογκολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Πριν επτά περίπου μήνες, τον περασμένο Νοέμβριο, διαγνώστηκε με παρασπονδυλικό σάρκωμα Ewing, που αποτελεί την πιο κακοήθη μορφή νεοπλάσματος των οστών.

Έκτοτε έχει υποβληθεί σε έξι σχήματα χημειοθεραπείας, όμως η νόσος δεν αντιμετωπίστηκε και η επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος, κρίνεται εκτός από επιβεβλημένη και άμεση. Δυστυχώς, λόγω του σημείου, στη σπονδυλική στήλη, όπου εντοπίζεται το σάρκωμα η εγχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη και μόνο δύο χειρουργοί – σε ιδιωτικά θεραπευτήρια της χώρας, σύμφωνα με τους γονείς της μικρής, δέχονται να την πραγματοποιήσουν. Κι εδώ είναι που το δράμα της οικογένειας γίνεται ακόμη πιο βαθύ, καθώς και οι δύο γονείς της Ελένης Μαβίδη, Γιάννης και Σάντρα είναι άνεργοι, ενώ έχουν ακόμη τρία ανήλικα παιδιά να φροντίσουν και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο υπέρογκο ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία της.

Η οικογένεια απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προκειμένου η 3χρονη να καταφέρει να πραγματοποιήσει τη σωτήρια επέμβαση που πρέπει να γίνει άμεσα. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τους Γιάννη και Σάντρα Μαβίδη στα τηλέφωνα 6971-552373 και 6976-301623.

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι: GR3401107820000078200872709 Εθνική Τράπεζα δικαιούχος Ελένη Μαβίδη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου