ΛΑΡΙΣΑ

Στον ανακριτή ο 22χρονος με κατηγορίες για βιασμό 18χρονου και ληστεία στη Λάρισα

στον-ανακριτή-ο-22χρονος-με-κατηγορίες-γ-40645

Στο ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 22χρονος ο οποίος με βάση την καταγγελία ενός 18χρονου κατηγορείται ότι τον λήστεψε και το βίασε.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 18χρονος στους αστυνομικούς ενώ βρισκόταν μαζί με τον συλληφθέντα, με παρέα, σε πλατεία στο κέντρο της Λάρισας, ο δεύτερος τον τράβηξε σε ένα άλλο σημείο και με την βία του πήρε το πορτοφόλι. Στην συνέχεια- σύμφωνα με την καταγγελία- ο 22χρονος τον πήγε στο σπίτι του, όπου αφού του πήρε το κινητό ακολούθως ο 18χρονος υποστηρίζει ότι βιάστηκε σε δωμάτιο της οικίας. Μετά την πράξη ο 22χρονος ζήτησε χρήματα για να του επιστρέψει το κινητό, αναφέρεται στη καταγγελία.

Οι Αρχές φαίνονται θεωρούν ότι η ληστεία έχει διαπραχθεί καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όσα ο 18χρονο καταγγέλλει ότι του είχαν αφαιρεθεί.

Όμως μετά την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη Κοζάνη και δεν αποκλείει το βιασμό, αλλά δεν ξεκαθαρίζει με βεβαιότητα αν διαπράχθηκε, η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει τις πτυχές αυτής της υπόθεσης προσπαθώντας να διαπιστώσει την ορθότητα της καταγγελίας.

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου