ΛΑΡΙΣΑ

Επαγγελματίες αποφάσισαν «μπλόκο» στη νέα Εθνική Οδό στη Λάρισα

επαγγελματίες-αποφάσισαν-μπλόκο-σ-52056

Δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες θα φτάσουν έως και τον αποκλεισμό του αυτοκινητοδρόμου, ανακοινώνει η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Λάρισας λόγω της μη ολοκληρώσης του κόμβου στον Πυργετό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Λάρισας θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτηση της για τον συνεχή εμπαιγμό που υφίσταται η διοίκηση της, τα μέλη της, όπως κι όλοι οι επαγγελματίες των παραλιών του νομού από την κυβέρνηση για την έλλειψη ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό γνωστοποιεί την πρόθεση της να προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν με αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου, στο σημείο όπου επρόκειτο να γίνει (αν γίνει ποτέ) ο κόμβος και σε ημερομηνία που θα ενημερωθείτε άμεσα.

Δυστυχώς η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι τα παράλια μας παραμένουν αποκλεισμένα από τον Βορρά, καθώς δεν δίνεται η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου στον Πυργετό, παρά μόνο χιλιόμετρα μακριά. Αυτό όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές καθιστά τα παράλια μας απόμακρα, με αρνητικές συνέπειες για την τοπική μας οικονομία.

Αξιότιμοι φορείς. Ήρθε η ώρα να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις. Το ίδιο και σεις. Προσδοκούμε στη στήριξη σας».

[larissanet.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου