ΛΑΡΙΣΑ

Έπεσε με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του Αγιοκάμπου και σώθηκε από θαύμα

έπεσε-με-το-αυτοκίνητό-του-στο-λιμάνι-τ-56038

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ερασιτέχνης ψαράς στον Αγιόκαμπο τη Μεγάλη Παρασκευή. Πρόκειται για 42χρονο Λαρισαίο, ο οποίος, θέλοντας να κάνει το αγαπημένο του χόμπι, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Περί τις 10 το βράδυ πλησίασε με το αυτοκίνητό του στην προβλήτα του λιμανιού, κατέβηκε από αυτό κι ενώ κοιτούσε προς τη μεριά της θάλασσας αντιλήφθηκε ότι το αμάξι έφευγε “ακυβέρνητο” προς το νερό από την πλευρά της ράμπας που είναι για τα καΐκια και τις βάρκες.

Πανικόβλητος έτρεξε προς αυτό για να προλάβει, μπήκε μέσα, αλλά η θάλασσα τους τράβηξε και τους δυο, με τον οδηγό, ως εκ θαύματος να καταφέρνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κι ενώ βυθίζονταν, να βγει από το ανοιχτό παράθυρο και να σωθεί.

Μόνος στο σκοτάδι και μην έχοντας καν το κινητό μαζί, αφού κι αυτό βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, βρεγμένος από πάνω ως κάτω, κατευθύνθηκε σε κοντινή ταβέρνα όπου ζήτησε τη βοήθεια των ιδιοκτητών ώστε να καλέσουν τν οικογένειά του.

Το αυτοκίνητο, το οποίο πιθανολογείται πως κατέληξε στη θάλασσα γιατί λύθηκε το χειρόφρενο ή ξεχάστηκε, ίσως να μπει και ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε την ώρα εκείνη το έσπρωξε σ’ αυτή, ανασύρθηκε χθες το πρωί το πρωί από δύτες με βοήθεια γερανού.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου