ΛΑΡΙΣΑ

Εξιχνιάστηκε μετά από έναν χρόνο ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο της Λάρισας

εξιχνιάστηκε-μετά-από-έναν-χρόνο-ένοπ-127927

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ληστεία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου που διαπράχθηκε τις βραδινές ώρες της (07-01-2017) στη Λάρισα.

Ταυτοποιήθηκαν συνολικά τρεις ημεδαποί δράστες και συγκεκριμένα ένας 28χρονος, ένας 39χρονος, καθώς και ένας 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δύο από τους δράστες και συγκεκριμένα ο 24χρονος με τον 39χρονο είχαν εισέλθει στην επιχείρηση του 38χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν, στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, ένα μπλοκ επιταγών και ένα κινητό τηλέφωνο με δύο κάρτες Sim. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 28χρονος συνεργός τους, τους παρείχε την αναγκαία συνδρομή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ληστεία.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία αλλά και στην κατοχή του 24χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, έντεκα φυσίγγια κρότου, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία αμπούλα αερίου, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα Sim.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να εντοπιστούν οι υπόλοιποι συνεργοί του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου