ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχισαν με… ανακοινώσεις Ατρόμητος και Λάρισα

συνέχισαν-με-ανακοινώσεις-ατρόμητο-140222

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα της με τον Ατρόμητο εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα, ενώ λίγα αργότερα απάντησε η ΠΑΕ του Περιστερίου, εκφράζοντας την απορία της για τους ισχυρισμούς των Θεσσαλών.

Η ανακοίνωση της Λάρισας είναι ειρωνική, αφού αναφέρει ως διαιτητή της αναμέτρησης των δύο ομάδων τον «κ. Μελισσανίδη», την ώρα που το παιχνίδι σφύριζε ο κ. Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει συγχαρητήρια, παρά την ήττα της από τη φίλη ΠΑΕ του Ατρομήτου Αθηνών, στον Α’ διαιτητή του σημερινού αγώνα κ. Μελισσανίδη του συνδέσμου Φθιώτιδος και του εύχεται πάντα τόσο ακριβοδίκαιες διαιτησίες.

Άντε και σ’ ανώτερα, να σε καμαρώσουμε πολύ ψηλά και στον τελικό του Champions League και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Ο Ατρόμητος απάντησε εκφράζοντας την απορία του για όσα αναφέρει η Λάρισα και τονίζει:

«Αδυνατούμε να καταλάβουμε τα λεγόμενα της ανακοίνωσης του φίλου σωματείου της ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής πέρασε απαρατήρητος, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας ακούμπησε την μπάλα μόνο μια φορά.

Συνεχίζουμε την αυτόφωτη πορεία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενθυμούμενοι εύκολα διαιτητικές αποφάσεις που μας στέρησαν βαθμούς και αποτελέσματα».

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου