ΛΑΡΙΣΑ

Στο νοσοκομείο Λάρισας 53χρονη μετά από επίθεση σκύλου

στο-νοσοκομείο-λάρισας-53χρονη-μετά-από-178760

Με τραύματα στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι νοσηλεύεται μια 53χρονη γυναίκα από την Λάρισα, μετά από επίθεση σκύλου που δέχθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο στην περιοχή του Αβέρωφ. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η 53χρονη ενώ περπατούσε δέχτηκε επίθεση σκύλου ιδιοκτησίας 48χρονης. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε από τα δόντια του σκύλου στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αρχικά στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και στη συνέχεια στην Ορθοπεδική Κλινική όπου και νοσηλεύεται.

Από την Αστυνομία ερευνάται αν η ιδιοκτήτρια του ζώου παρέλειψε να τηρήσει τους κανόνες για τον ασφαλή περίπατο του σκύλου, με αποτέλεσμα αυτός να της ξεφύγει και να επιτεθεί στην 53χρονη. Να έβγαλε δηλαδή για τον καθιερωμένο περίπατο τον σκύλο χωρίς να διαθέτει λουρί.

Η κατάσταση της υγείας της 53χρονης δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ενώ, η ιδιοκτήτρια του σκύλου συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου