ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα για την ορθολογικότερη αξιοποίηση του στόλου των κρατικών αυτοκινήτων

ημερίδα-για-την-ορθολογικότερη-αξιοπ-206782

Με επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών στελεχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμων της περιοχής, υλοποιήθηκε από την International Forum Training, και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μια ιδιαιτέρως επίκαιρη Ημερίδα με θέμα: “Διαδικασίες Προμήθειας – Διαχείρισης, Χρήσης – Κίνησης – Κυκλοφορίας & Οργάνωσης Γραφείων Κίνησης Κρατικών Αυτοκινήτων”.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 4 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο κ. Γεώργιος Αρ. Χαριτάκης, τ. Προϊστάμενος του Τμήματος Κρατικών Αυτοκινήτων της Διεύθυνσης Κρατικών Αυτοκινήτων & Επικοινωνιών του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Την ημερίδα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Δεσπόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας κ. Κώστας Μέγας.

Στόχος της ημερίδας, ήταν η ανάλυση του θεσμικού πλαισίου που διέπει τα κρατικά αυτοκίνητα, η ορθολογικότερη αξιοποίηση του στόλου των κρατικών αυτοκινήτων αλλά και της εξοικονόμησης πόρων και περιστολή λειτουργικών δαπανών. Παρά την ήδη μεγάλη εξοικονόμηση πόρων που έχει πετύχει η αιρετή Περιφέρεια από την αρχή της λειτουργίας της το 2011, με την αξιοποίηση του νέου θεσμικού πλαισίου και των νέων τεχνολογιών είναι δυνατή η περεταίρω μείωση πόρων σε θέματα προμήθειας διαχείρισης και χρήσης των κρατικών οχημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου