“Με την υποψηφιότητά μου και τη δημιουργία του νέου ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς διεκδικώ να γίνει η Ελλάδα χώρα ευκαιριών για όλους” τόνισε από τη Λάρισα ο Νίκος Ανδρουλάκης, σημειώνοντας πως η επόμενη ημέρα των εκλογών θα βρει την παράταξη ενωμένη και ανανεωμένη, με ανθρώπους που θα έχουν επάρκεια, γνώση και ηθικό κεφάλαιο, που θα συγχρονίσουν την παράταξη και πάνω απ’ όλα την πατρίδα με τις διεθνείς εξελίξεις.

Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης και αν χρειαστεί θα κάνουμε συνεργασίες με όσους συμφωνούν με τις αρχές του νέου φορέα, διευκρίνησε.
Δεσμεύτηκε πως θα αγωνιστεί για την ενότητα της παράταξης όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα και σε ότι αφορά τον ίδιο, θα παραμείνει στρατιώτης ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Εκτίμησε πως οι εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα θα είναι οι πιο πολιτισμένες και οι όποιες διαφορές θα λυθούν στο ιδρυτικό συνέδριο.

Όσο για το λόγο που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα, ο κ. Ανδρουλάκης εξήγησε πως είναι η ανάγκη της νέας γενιάς που πληγώθηκε από την κρίση, να εκφραστεί. “Το νέο θα σκοτώσει τη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος” σημείωσε με έμφαση.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ