ΛΑΡΙΣΑ

Δυόμισι χρόνια φυλακή σε Τυρναβίτη που έδερνε τη γυναίκα του

δυόμισι-χρόνια-φυλακή-σε-τυρναβίτη-πο-260401

Ένας ζηλιάρης σύζυγος αποδείχθηκε πως είχε και… βαρύ χέρι, κάτι που μπορεί να το ένιωσε η πρώην γυναίκα του όμως ο ίδιος το «πλήρωσε» με ποινή από το δικαστήριο.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας καταδίκασε έναν άνδρα από τον Τύρναβο σε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών με αναστολή γιατί χτυπούσε τη γυναίκα του και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Το ευχάριστο για τον ίδιο ήταν το γεγονός πως «έπεσε» αρκετά η ποινή του σε σχέση με το πρώτο δικαστήριο (Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο) καθώς τότε είχε τιμωρηθεί με ποινή κάθειρξης 8 ετών και έξι μηνών.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ισχυριζόμενος πως δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του και πως τα τραύματα προήλθαν από πτώσεις της με ποδήλατο, αφού δεν είχε την κατάλληλη εμπειρία.

Ακόμα στάθηκε στο γεγονός πως όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε από το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους. «Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν στη ζωή μου. Δεν έχω πάρει ούτε κλήση από την αστυνομία. Δεν είναι αλήθεια πως δεν την άφηνα να βγαίνει έξω τη γυναίκα μου. Εγώ δεν τη χτύπησα ποτέ. Τα χτυπήματα που είχε, είχαν γίνει από το ποδήλατο. Δεν ήξερε να κάνει ποδήλατο και επέμενε να το παίρνει» είπε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου