ΛΑΡΙΣΑ

Από Κολομβία έφτασαν τα 11 κιλά κοκαΐνης στον Τύρναβο

από-κολομβία-έφτασαν-τα-11-κιλά-κοκαΐνης-273231

Τους απίστευτους δρόμους εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα μας επιβεβαιώνει η σύλληψη ενός 47χρονου Τυρναβίτη – ο οποίος διατηρεί επιχείρηση εμπορίας φρούτων και λαχανικών στην περιοχή του Τυρνάβου- και μιας 49χρονης υπηκόου Αλβανίας, μετά τον εντοπισμό 11 κιλών κοκαΐνης, κρυμμένης σε συσκευασίες μέσα σε μηχάνημα. Οι συλλήψεις έγιναν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στο πλαίσιο ευρύτερης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής που ολοκληρώθηκε και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Ο 47χρονος Τυρναβίτης επιχειρηματίας συνελήφθη, καθώς ήταν ο παραλήπτης μηχανήματος στο οποίο ήταν κρυμμένα περίπου 11 κιλά κοκαΐνης και απομένει από την αστυ- νομική έρευνα να αποδειχθεί αν γνώριζε για το πραγματικό περιεχόμενο της παραγγελίας ή αν τον αξιοποίησε το δίκτυο παράνομης εισαγωγής κοκαΐνης στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εντοπισμός της συγκεκριμένης ποσότητας έγινε στην Γερμανία, απ΄όπου το συγκεκριμένο μηχάνημα πέρασε τράνζιτ και ελέγχθηκε. Όταν βρέθηκαν τα ναρκωτικά η αποστολή δεν εμποδίστηκε αλλά καταγράφηκε ο τελικός παραλήπτης που ήταν ο Τυρναβίτης επιχειρηματίας και ειδοποιήθηκε η ΕΛ. ΑΣ. για να τον παρακολουθήσει.

Μαζί με τον 47χρονο συνελήφθη και μια 49χρονη υπάλληλος της επιχείρησης, Αλβανικής υπηκοότητας, η οποία εμπλέκεται στην παραγγελία του μηχανήματος.

[kosmoslarissa.gr, με πληροφορίες από Ελευθερία]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου