ΛΑΡΙΣΑ

Στα αζήτητα ακόμα το αγοράκι που βρέθηκε στη Λάρισα

στα-αζήτητα-ακόμα-το-αγοράκι-που-βρέθη-347525

Στα αζήτητητα ακόμη το μικρό αγγελούδι που είχε εντοπιστεί να περιφέρεται στη Λάρισα στους δρόμους. Τι μικρό αγόρι πλέον το φροντίζει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλο δεν έχει ακόμα εμφανιστεί κάποιος συγγενής του παρά τις σχετικές προσπάθειες, ενώ το παιδί, που αρχικά ήταν ταραγμένο, έχει πλέον ηρεμήσει.

Ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών.

«Τους καλοκαιρινούς μήνες δεχόμαστε περισσότερες κλήσεις για κακοποιήσεις παιδιών. Μας έχει κάνει εντύπωση ο μεγάλος αριθμός, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, μέσα στις διακοπές. Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που χρειάζεται να στηρίξουμε» είπε προσθέτοντας πως το πρώτο εξάμηνο του 2017 οι καταγγελίες αφορούσαν 750 παιδιά.
«Ένα παιδί που βασανίζεται και ξέρουμε ότι είναι στη διπλανή μας πόρτα, πρέπει να καταγγέλλουμε το περιστατικό, ειδάλλως μπορεί να συμμετέχουμε κι εμείς στην κακοποίηση του» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου