ΛΑΡΙΣΑ

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους στη Λάρισα

άκαρπες-παραμένουν-οι-προσπάθειες-γι-381056

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ελαφρού αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας που χάθηκε από το ραντάρ αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Τυρνάβου.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος της Αερολέσχης Λάρισας Χρήστος Λιτάρης σημείωσε πως το αεροσκάφος έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Τερψιθέας στις 20:30, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της πτήσης, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο κ. Λιτάρης επιβεβαίωσε πως στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων είναι και πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο, υπήρξαν συνεχείς κλήσεις από τον ασύρματο της 110ης Πτέρυγας Μάχης προς το πλήρωμα, όμως δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του αεροσκάφους συνεχίζεται σε διάφορα σημεία στις περιοχές Πλατανούλια και Δένδρα της επαρχίας Τυρνάβου, όπως επίσης και στην περιοχή της Τερψιθέας.

Σημειώνεται πως λόγω του μικρού μεγέθους του αεροσκάφους, αλλά και λόγω του σκότους, υπάρχουν δυσκολίες στην επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του αεροσκάφους και του πληρώματος.

Σχετικά άρθρα:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου