ΛΑΡΙΣΑ

Κανείς δεν έχει αναζητήσει το αγόρι που βρέθηκε μόνο του στη Λάρισα

κανείς-δεν-έχει-αναζητήσει-το-αγόρι-πο-399811

Κανένα σημάδι δεν έχουν δείξει συγγενείς ή οικείοι του μόλις ενάμισι ετών αγοριού, το οποίο βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του την περασμένη Τετάρτη στο χώρο του Φρουρίου, κοντά στον Άγιο Αχίλλειο στη Λάρισα.

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί προς τους Ρομά, καθώς διαπιστώθηκε πως το αγοράκι αντιδρά και καταλαβαίνει στη γλώσσα τους. Ωστόσο, δεν έχει καταστεί προς το παρόν δυνατό να βρεθεί το καθοριστικό εκείνο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό των γονέων του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι άντρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, είναι το αγοράκι να «μην είναι βιολογικό τέκνο και να μην είχε περιέλθει με νόμιμο τρόπο» στην οικογένεια με την οποία ζούσε.

Έτσι, πιθανολογείται πως ο μικρός διέφυγε της προσοχής και αφότου βρέθηκε από περαστική στο Φρούριο και αποκαλύφθηκε η ιστορία του, ο φόβος της αποκάλυψης μίας νέας ιστορίας σαν τη «μικρή Μαρία» από τα Φάρσαλα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει οδηγήσει τους «κηδεμόνες» του στο να μην το αναζητήσουν.

Προς το παρόν πάντως ο μικρός βρίσκεται στη θαλπωρή κοινωνικής δομής της Λάρισας, υπό την επίβλεψη κοινωνικής λειτουργού του δήμου Λαρισαίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου