ΛΑΡΙΣΑ

«Λευκή νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο στα Φάρσαλα

λευκή-νύχτα-από-τον-εμπορικό-σύλλογ-413578

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συνεχίζοντας τις δράσεις του για τη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά την «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Μια βραδιά κατά την οποία η αγορά των Φαρσάλων θα λειτουργήσει έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και 50%, με μουσική από τους dj που θα ακούγεται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι πανύψηλοι ξυλοπόδαροι και οι ζογκλέρ θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους, ενώ τα παιδιά θα γνωρίσουν το σκάκι και θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πάνω σε μια επιδαπέδια σκακιέρα. Διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά, θα λειτουργήσουν ως «μαγνήτης» στο καταναλωτικό κοινό. Επίσης με κάθε αγορά, οι καταναλωτές θα μπαίνουν στην ειδική κλήρωση, για να κερδίσουν δωροεπιταγές από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει «την πόλη σε μια γιορτή» και έχει σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές.

Πηγή: ΕΡΤ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου