ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση Σ.Φάμελλου με Δημάρχους της Θεσσαλίας για την επέκταση του φυσικού αερίου

συνάντηση-σ-φάμελλου-με-δημάρχους-της-433856

Ενημερωτική συνάντηση με τους Δημάρχους της Θεσσαλίας για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε νέες περιοχές είχε σήμερα Σάββατο στη Λάρισα ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και των Δημάρχων Λάρισας, Ελασσόνας, Τυρνάβου, Βελεστίνου, Καλαμπάκας, Παλαμά, Σοφάδων, Αγιάς, Νίκαιας, Τεμπών και Μουζακίου Καρδίτσας.

Ο κ. Φάμελλος, τόνισε τα οφέλη του φυσικού αερίου, το οποίο είναι οικονομικότερο καύσιμο, αποδοτικότερο για την παραγωγή και με πολύ μικρότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση. Με τις επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου ανέφερε, θα τροφοδοτηθούν πολίτες σε νέες απομακρυσμένες περιοχές, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος, καθώς και περαιτέρω στην ανάπτυξη μέσω της μείωσης του ενεργειακού, ενώ επεσήμανε ότι με τη διέλευση των διεθνών αγωγών φυσικού αερίου και με την ανάπτυξη του εσωτερικού ανταγωνισμού στην αγορά, θα ενισχυθεί περεταίρω το όφελος προς τους καταναλωτές.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδας Μπακούρας, επεσήμανε ότι ο ρυθμός εξέλιξης και ανάπτυξης των επεκτάσεων του Δικτύου Φυσικού Αερίου θα είναι σύμφωνος με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Εταιρείας, προκειμένου να επωφεληθούν οι πολίτες με τα πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου.

Πηγή: thessaliatv.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου