ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη 67χρονη στη Λάρισα για μαστροπεία

συνελήφθη-67χρονη-στη-λάρισα-για-μαστρο-435837

Συνελήφθη σήμερα Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 67χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, χθες το βράδυ οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας η 67χρονη κατελήφθη στο κατάστημά της να προάγει στην πορνεία, μια 47χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, έναντι χρηματικού ποσού.

Στην κατοχή της 67χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε στερούμενη ιατρικής συνταγής.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο κατάστημα, συνελήφθησαν δύο ημεδαπές, υπάλληλοι του καταστήματος και συγκεκριμένα μια 60χρονη, διότι κατείχε ένα σπρέι πιπεριού, το οποίο κατασχέθηκε, καθώς και μια 32χρονη, η οποία στερούταν σχετικής άδειας εργασίας.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος της 47χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων».

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου