ΛΑΡΙΣΑ

Στο «σφυρί» βιοτεχνία πλεκτών στην Λάρισα

στο-σφυρί-βιοτεχνία-πλεκτών-στην-λά-453918

Συνεχίζεται ο αφανισμός αξιόλογων βιοτεχνικών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας που κατά το παρελθόν διαδραμάτισαν αξιοσημείωτο ρόλο στην τοπική οικονομία προσφέροντας σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας.

Μία από αυτές, γνωστή βιοτεχνία πλεκτών, η οποία ιδρύθηκε το 1976 στην Λάρισα, βλέπει την περιουσία της να βγαίνει σε πλειστηριασμό υπό το βάρος της αδυσώπητης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον κλάδο του ενδύματος και κάτω απ[ό το άγος του τραπεζικού δανεισμού.

Πιο συγκεκριμένα πλειστηριάζεται, στις 14 Ιουνίου 2017, η ακίνητη περιουσία της επιχείρησης που βρίσκεται στο δρόμο Λάρισας – Τρικάλων και αποτελείται από οικόπεδο 6.536 τ.μ. και βιοτεχνικό κτίριο 765 τ.μ.

Ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στο Ειρηνοδικείο Λάρισας, με τράπεζα και τιμή πρώτης προσφοράς το ποσό των 662.770 ευρώ.

Η βιοτεχνία έρχεται να προστεθεί σε μία σειορά από ομοειδείς επιχειρήσεις στον κλάδο του -ετοιμου ενδύματος και της κλωστοϋφαντουργίας που για διάφορους λόγους ανέστειλαν δραστηριότητες τις τελευταίες δύο δεκαετίες ή στην καλύτερη των περιπτώσεων μετακόμισαν για γειτονικές βαλκανικές χωρες…

Πηγή: thessaliaeconomy.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου