ΛΑΡΙΣΑ

Αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου

αποζημίωση-στις-οικογένειες-των-θυμά-484933

Σε μια όσο το πιο δυνατό άμεση αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου αναφέρονται κύκλοι του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικός του Οικονομικού παρακολουθεί την οικογένεια και παρέχει υποστήριξη σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί γρήγορα η εκταμίευση των χρημάτων για την αποζημίωση που δικαιούνται οι οικογένειες των θυμάτων. Οι πρώτες διαδικασίες έχουν τελειώσει.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι το ποσό της αποζημίωσης θα είναι αρκετά μεγάλο.

Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί οτι καθε οικογένεια με μέριμνα του ΓΕΣ εχει ψυχολογική υποστήριξη εφοσον την θέλει και δύο άτομα της οικογένειας εχουν το δικαίωμα να προσληφθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Την Τετάρτη 19/04/2017 το ελικόπτερο τύπου UΗ-1Η «Χιούι» συνετρίβη στο Σαραντάπορο με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τέσσερις στρατιωτικοί, ο Ιωάννης Τζανιδάκης Υποστράτηγος, ο Θωμάς Αδάμου Συνταγματάρχης (ΤΘ), ο Δημοσθένης Γούλας Tαγματάρχης (ΑΣ) κυβερνήτης του ελικοπτέρου και ο Κωνσταντίνος Χατζής Υπολοχαγός (ΑΣ) συγκυβερνήτης. Τραυματίας είναι η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν μετα την πτώση του ελικοπτέρου ειναι πολλά και παραμένουν ακόμη χωρίς απάντηση καθώς οι διαδικασίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων δεν έχουν ολοκληρωθεί.

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου