ΛΑΡΙΣΑ

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 88χρονης

εξιχνιάστηκε-ληστεία-σε-βάρος-88χρονης-535845

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης που είχε διαπραχθεί τον Ιανουάριο του 2016.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν ως δράστες χθες (10-03-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 38 ετών, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας.

Επιπρόσθετα, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας συνεργός τους, ημεδαπός, ηλικίας 40 ετών, ο οποίος είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα, στις 19-01-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες σε χωριό των Φαρσάλων, οι τρεις δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε οικία 88χρονης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να εντοπιστεί ο άγνωστος συνεργός των δραστών, καθώς και να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου