ΛΑΡΙΣΑ

Διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Λάρισας 33χρονος κυνηγός

διασωληνωμένος-στο-πανεπιστημιακό-λ-609428

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση αλλά με σημάδια βελτίωσης, νοσηλεύεται 33χρονος ο οποίος το πρωί δέχθηκε πυροβολισμό την ώρα που βρισκόταν στο κυνήγι με άλλους φίλους του, στον Πυργετό του Δήμου Τεμπών Λάρισας.

Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν η παρέα των 10 ατόμων από τον Πυργετό, τη Ραψάνη, την Αιγάνη και τη Λάρισα δίνοντας το καθιερωμένο ραντεβού της Τετάρτης, «βγήκαν» στο κυνήγι των αγριογούρουνων. Ο 33χρονος , έμπειρο μέλος της ομάδας, για άγνωστο λόγο, «έφυγε» από το σημείο που είχε προσυμφωνηθεί ότι θα βρίσκεται, με αποτέλεσμα να δεχθεί από λάθος τα πυρά των φίλων του αν και φορούσε γιλέκο.

Τα σκάγια τον τραυμάτισαν στην ωμοπλάτη.
Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο σε σύντομο χρόνο, έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και ξεκίνησε η διακομιδή του.

Για να αντιμετωπιστεί άμεσα η σοβαρότητα του τραύματος και να κερδίσουν χρόνο οι γιατροί, καθώς κάθε λεπτό κρινόταν κρίσιμο για τη ζωή του 33χρονου οικογενειάρχη , άνοιξε άμεσα η Μονάδα Αναζωογόνησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αν και δεν εφημέρευε. Όταν η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών στο οικογενειακό του περιβάλλον, η υγεία του εξελίσσεται ενθαρρυντικά.

Τη διερεύνηση του συμβάντος έχουν αναλάβει οι Αστυνομικές αρχές Λάρισας.

(Thessaliatv.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου