ΛΑΡΙΣΑ

Αναγόρευση Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής σε Επίτιμο Διδάκτορα του Π.Θ.

αναγόρευση-καθηγητή-αγγειοχειρουργι-687801

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητής κ. Γεώργιος Κ. Πετράκος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητής κ. Ιωάννης Λ. Στεφανίδης, διοργανώνουν ειδική τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Πανεπιστημίου της Γένοβα στην Ιταλία κ. DomenicoPalombo, κατά την οποία θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στη Βιόπολη Λάρισας, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, και ώρα 19:00.

Βιογραφικό

Ο καθηγητής κ. Domenico Palombo είναι καθηγητής Αγγειοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Γένοβα και Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “SanMartino” της Γένοβας στην Ιταλία. Επίσης είναι πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιακής και Αγγειακής Χειρουργικής. Ο καθηγητής κ. Domenico Palombo διακρίνεται για την εξαιρετική διδακτική και πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο επιστημονικό του σταδιοδρομία. Τρέφει εξαιρετική αγάπη για την Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται από τη γνώση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας που διδάχθηκε στο σχολείο και την ικανότητα του να απαγγέλει στοίχους του Ηροδότου και Ομήρου.

Ο καθηγητής κ. Domenico Palombo έχει δεχθεί να συμμετάσχει σε Συνέδρια και εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν και διοργανώνονται στην Ελλάδα. Έχει έρθει ως επισκέπτης Καθηγητής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έχει προσυπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου της Γένοβα που συμπεριλαμβάνει διακρατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και εκπόνηση διδακτορικών διατριβών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου