ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Νονός της 14χρονης ο βιαστής& προαγωγός της! Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

λάρισα-νονός-της-14χρονης-ο-βιαστής-πρ-787328

Πατέρας επτά παιδιών ήταν ο 55χρονος δημοτικός υπάλληλος που εμπλέκεται μαζί με τον 56χρονο συνεργό του στην αρπαγή, τον βιασμό και την εκπόρνευση της ανήλικης στη Λάρισα.

Ο 55χρονος από τα μέσα Αυγούστου κρατούσε παρά τη θέλησή της τη 14χρονη σε διαμέρισμα και την εξωθούσε στην πορνεία.

Ο 55χρονος και ο συνεργός του 56 ετών επίσης εποχικός υπάλληλος στο δήμο Τυρνάβου συνελήφθησαν στη Λάρισα και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για αρπαγή, παράνομη παρακράτηση, βιασμό και μαστροπεία.

Ο εφιάλτης της 14χρονης

Το κορίτσι είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας ενώ η μητέρα της, που έχει άλλα εννιά παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Η επιμέλεια είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα γιατί είχε προβλήματα με τον νόμο, και η μικρή οδηγήθηκε σε εκκλησιαστικό ίδρυμα της Λάρισας.

Με τη βοήθεια της μητέρας της η κοπέλα απέδρασε από το ίδρυμα τον περασμένο Φεβρουάριο για να καταλήξει στη συνέχεια στο σπίτι του 56χρονου νονού της, πατέρα 4 παιδιών όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης…

Η μικρή αρχικά βιάστηκε από τον 56χρονο νονό, ο οποίος στη συνέχεια την έστειλε στον 55χρονο φίλο του, που επίσης τη βίασε.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες νοίκιασαν άλλο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία όπου και εξέδιδαν τη 14χρονη έναντι αμοιβής σε αρρωστημένους πελάτες.

Η μικρή σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και βασανιστηρίων…

Οι δύο άνδρες στην πορεία διαφώνησαν και μετά από λίγο καιρό ο 56χρονος φέρεται να κατήγγειλε με τηλεφώνημα του στο ΑΤ Τυρνάβου τον 55χρονο συνεργό του, ο οποίος με τη σειρά του “έδωσε” στην αστυνομία τον συνεργό και νονό της μικρής.

  • Σχετικά άρθρα:

Μαρτύριο περνούσε στα χέρια δύο ανδρών 14χρονη στη Λάρισα

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου