ΛΑΡΙΣΑ

Συννελήφθησαν ανήλικοι για αγοραπωλησία κάνναβης και η μητέρα του ενός για παραμέληση ανηλίκου

συννελήφθησαν-ανήλικοι-για-αγοραπωλ-470353

Συνελήφθησαν χθες (28-01-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τέσσερις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 17χρονοι, ένας 19χρονος και μία 56χρονη, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αγοραπωλησίας κάνναβης και της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση κάνναβης από τον έναν 17χρονο, οι αστυνομικοί έθεσαν την οικία του υπό διακριτική επιτήρηση. Χθες το πρωί, εξήλθαν από αυτή οι δύο 17χρονοι μαζί με τον 19χρονο, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξαν στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι, βάρους (1,4) γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του πρώτου 17χρονου, με την παρουσία της 56χρονης μητέρας του, αλλά και στην κατοχή του άλλου συνομηλίκου του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (7,2) γραμμαρίων,
  • δύο ναρκωτικά δισκία,
  • ένας ναργιλές με υπολείμματα κάνναβης,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι προχθές (27-01-2014) το βράδυ, ο ένας 17χρονος με τον 19χρονο αγόρασαν από τον άλλο 17χρονο το αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι και κάνναβη βάρους (6,5) γραμμαρίων, μέρος της προαναφερόμενης κατασχεθείσας ποσότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των (20) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου