ΛΑΡΙΣΑ

Εξακολουθεί να αγνοείται ο 76χρονος Λαρισαίος

εξακολουθεί-να-αγνοείται-ο-76χρονος-λαρ-520926

Η αγωνία για την ανεύρεση του δικού της ανθρώπου, συνεχίζεται, για την οικογένεια του 76χρονου Λαρισαίου Θωμά Γερογιάννη. Ο 76χρονος έφυγε από το σπίτι του, κοντά στον Αγ. Χαράλαμπο, στη συνοικία Ιπποκράτης, στις 15 Δεκεμβρίου και μέχρι χθες, δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Σύμφωνα με τηλεφωνήματα πολιτών, που έγιναν, στις αρχές, πιθανόν εθεάθη στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου της Λάρισας. Η οικογένεια, απευθύνει, εκ νέου, έκκληση σε οποιονδήποτε πολίτη γνωρίζει κάτι προκειμένου να τους βοηθήσει στον εντοπισμό του δικού τους ανθρώπου.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε ο 76χρονος, φορούσε μαύρη φόρμα και φούτερ, μαύρο μπουφάν, γκρι σκούρο κασκόλ, ανοιχτό γκρι σκούφο και λευκά αθλητικά παπούτσια. Ο Θωμάς Γερογιάννης, έχει ύψος 1,61 και καστανά μάτια, κανονικό βάρος ενώ στο αριστερό του αυτί έχει μια ελιά.

Η οικογένειά του σημειώνει πως, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και παρακαλεί, όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τη «γραμμή ζωής» στον τετραψήφιο αριθμό 1065 ή στον αριθμό 100 της Άμεσης Δράσης.

thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου