ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ψάχνουν από πού «σήκωσαν» σχεδόν έναν τόνο μέταλλα!

λάρισα-ψάχνουν-από-πού-σήκωσαν-σχεδ-521257

Απ’ όπου και να έκλεψαν τις μεταλλικές δοκούς και βίδες που ζύγιζαν συνολικά 730 κιλά οι δυο νεαροί τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων, ούτε οι ίδιοι το αποκαλύπτουν αλλά ούτε και ο ιδιοκτήτης τους έχει πάρει είδηση ότι έκαναν φτερά!

Έτσι, οι άνδρες του Β’ αστυνομικού τμήματος Λάρισας που συνέλαβαν τους δράστες ηλικίας 27 και 38 χρόνων στην επαρχιακή οδό Συκουρίου – Ομορφοχωρίου, προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν το σημείο της κλοπής για να επιστρέψουν τα κλεμμένα είδη στο νόμιμο κάτοχό τους. Στο μεταξύ, οι δυο τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το Ι.Χ. φορτηγό τους, με το οποίο μετέφεραν τα μέταλλα, κατασχέθηκε.

Στη Λαμία
Εξάλλου, στις εγκαταστάσεις μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που δεν λειτουργεί πλέον στη Λαμία εισέβαλαν δυο τσιγγάνοι, ένας 26χρονος και μία 25χρονη γυναίκα, που άρχισαν να «σηκώνουν» μεταλλικά αντικείμενα με σκοπό να τα πουλήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης. Όμως, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τους εντόπισαν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής κατά συναυτουργία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου