ΛΑΡΙΣΑ

Κανείς χωρίς ρεύμα στο Δήμο Κιλελέρ

κανείς-χωρίς-ρεύμα-στο-δήμο-κιλελέρ-527430

Προχωράνε με γοργούς ρυθμούς οι επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ σε νοικοκυριά του Δήμου Κιλελέρ, τα οποία εντάσσονται στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο.

Oπως αναφέρεται από το γραφείο Τύπου του δήμου «ήδη, μέχρι σήμερα έχουν γίνει εννέα επανασυνδέσεις, τέσσερις στη Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου, τέσσερις στη Δημοτική Ενότητα Κρανώννα και μία στη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας. Από την πρώτη στιγμή, που ανακοινώθηκε η σχετική ρύθμιση από το ΥΠΕΚΑ, ενεργοποιήθηκε η δημοτική αρχή Κιλελέρ και συγκροτήθηκε η αρμόδια επιτροπή για την εξέταση των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Στάλθηκε έγγραφο σε όλους τους προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, όπως και τους ιερείς όλων των Ενοριών, με το οποίο τους ζητήθηκε να εντοπίσουν περιπτώσεις πολιτών, που διαβιούν δίχως ρεύμα, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι επανασυνδέσεις. Επίσης, ιδιώτες ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι συνεργάζονται με τον Δήμο Κιλελέρ, ανέλαβαν, αφιλοκερδώς, την κατάρτιση των σχεδίων, που είναι απαραίτητα για τη δωρεάν επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά.»

«Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τις τοπικές κοινωνίες και προωθούμε ταχύτατα κάθε αίτημα για επανασύνδεση ρεύματος προς τη ΔΕΗ» τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, προσθέτοντας: «Αυτό δε σημαίνει ότι γνωρίζουμε όλες τις περιπτώσεις, γι αυτό και ζητάμε να μας ενημερώνουν και οι ίδιοι οι πολίτες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ή γνωρίζουν σχετικά για περιπτώσεις στη γειτονιά τους ή το χωριό τους. Εμείς θέλουμε, αυτά τα Χριστούγεννα, κανένα νοικοκυριό στον Δήμο μας να μη μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση».

kosmoslarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου