ΛΑΡΙΣΑ

Κάνοντας την Πρόληψη το πιο όμορφο στολίδι των Χριστουγέννων!

κάνοντας-την-πρόληψη-το-πιο-όμορφο-στο-529429

Μια γιορτή για όλα τα παιδιά στο κέντρο της Λάρισας στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΟΚΑΝΑ

Στόλισαν πολλά σημεία του κέντρου της Λάρισας κι ύστερα γλέντησαν χριστουγεννιάτικα εκατοντάδες μαθητές σχολείων της πόλης το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. και της ομάδας εθελοντών του Κέντρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας , την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, το Δήμο Λάρισας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Λάρισας και συμμετείχαν περίπου 1000 παιδιά της πόλης, τα οποία με δικές τους εικαστικές δημιουργίες στόλισαν την πόλη μας και έκαναν την Πρόληψη το πιο όμορφο στολίδι των Χριστουγέννων!

SANYO DIGITAL CAMERA

Για πρώτη φορά, η Λάρισα μετατράπηκε σε ένα τεράστιο βιωματικό εργαστήρι παιδιών και εφήβων, που με ακτιβιστική δράση και δικές τους δημιουργίες, αναβάθμισαν το εορταστικό περιβάλλον και την αισθητική της πόλης, ενώ παράλληλα οι ευχές και τα συνθήματά τους που αναγράφονται πάνω στις δημιουργίες τους, μας έφεραν κοντά στον κόσμο τους, κάνοντας πιο εύκολο να κοιτάξουμε μέσα από τα δικά τους μάτια…

Στο πολύβουο και πολύχρωμο μελίσσι παιδιών στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων Κωνσταντίνος Τζανακούλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Αδάμ και η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου