ΛΑΡΙΣΑ

Ελασσόνα: Συνελήφθη με κλεμμένη μοτοσικλέτα

ελασσόνα-συνελήφθη-με-κλεμμένη-μοτοσ-530479

Μέσα στο χώρο των αποσκευών ενός λεωφορείου είχε κρύψει την κλεμμένη μοτοσικλέτα ένας 21χρονος Αλβανός οποίος και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Δεκεμβρίου στην Ελασσόνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα-Τίρανα, κατά τον οποίο κατελήφθη ο 21χρονος αλλοδαπός να μεταφέρει στο χώρο των αποσκευών μοτοσικλέτα, για την οποία επέδειξε παραστατικό αγοράς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 21χρονος αγόρασε προ μηνός περίπου την κλεμμένη μοτοσικλέτα από ομοεθνή του αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ. Επιπλέον, προέκυψε ότι το παραστατικό αγοράς που υπέδειξε αναφερόταν σε άλλη μοτοσικλέτα και το είχε αφαιρέσει από 28χρονο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό της. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών Ελασσόνας.

thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου