ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συγχαρητήρια σε Κοφίδη

συγχαρητήρια-σε-κοφίδη-778242

«Περήφανους συνεχίζει να μας κάνει η Εθνική μας Ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, αυτή τη φορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στη Γλασκώβη, έχοντας στο ρόστερ της τη δίκη μας, Βασιλική Κοφίδη.

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του ΝΟΒΑ, στέφθηκε τέταρτη στο τελικό του κόμπο, που μαζί με τις συναθλήτριές της Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Σοφία Σαραντίδη και Ολγα Κουργιαντάκη εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 88,0667 βαθμούς.

Μια ακόμα εξαιρετική θέση κέρδισαν και στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού εκεί όπου ανέβασαν τη σημαία μας στη 5η θέση με την ομάδα να αποτελείται από τις Βασιλική Κοφίδη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Σοφία Σαραντίδη.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Λάμπης Τσουκαλάς και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρουν την αθλήτριά τους Βασιλική Κοφίδη, τον προπονητή της Κυριάκο Τάσιο και την εφορεία του τμήματος, για τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία και τους εύχονται ακόμα περισσότερες επιτυχίες για την καινούργια χρονιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου