ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην 4η θέση της Ευρώπης η 17χρονη Βασιλική Κοφίδη

στην-4η-θέση-της-ευρώπης-η-17χρονη-βασιλι-779681

Ολο και ψηλότερα στα ευρωπαϊκά σκαλιά και τις διακρίσεις ανεβαίνουν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Γλασκώβη.

Χθες το απόγευμα, τρίτη ημέρα των αγωνισμάτων, η Εθνική μας ομάδα προσέθεσε μία ακόμα αξιομνημόνευτη επιτυχία στη συγκομιδή της στη διοργάνωση, κατακτώντας την 4η θέση στον Τελικό του Κόμπο.

Ανάμεσα στα κορίτσια της Εθνικής και η Βολιώτισσα Βασιλική Κοφίδη, 17χρονη αθλήτρια του ΝΟΒΑ, που γράφει τη δική της… ιστορία στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης), πηγαίνοντας από επιτυχία σε επιτυχία.

Η Κοφίδη αγωνίστηκε με τις υπόλοιπες εννέα Ελληνίδες, τις Ιφιγένεια Δίπλα, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, με τις Ελληνίδες αθλήτριες να εκτελούν θαυμάσια το πρόγραμμά τους, με χάρη και αρμονία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βαθμολογήθηκε με 88,0667 β. και κατετάγη 4η δύναμη στην Ευρώπη. Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Κόμπο πήρε η Ουκρανία (94,4667), το ασημένιο η Ιταλία (92,6000) και το χάλκινο η Ισπανία (91,4667).

Σήμερα, τέταρτη μέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στον Τελικό του Τεχνικού Σόλο και της Εθνικής μας ομάδας στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Ομαδικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου