ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πλημμύρισε από ερυθρόλευκα χαμόγελα το κολυμβητήριο

πλημμύρισε-από-ερυθρόλευκα-χαμόγελα-818727

Πρωτοπορεί γι’ ακόμη μία φορά το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου, που προχθές, Σάββατο 9 Ιουνίου, πραγματοποίησε, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, γιορτή βράβευσης των ακαδημιών του συλλόγου, στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Με παρούσα την πλειοψηφία των μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη, το προπονητικό επιτελείο του τμήματος, γονείς, κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των τμημάτων, με πολύ κέφι και χαρά διοργανώθηκε ένα ξέφρενο πάρτι χαράς, με δώρα, εκπλήξεις και μετάλλια, αλλά και μπουφέ που προετοίμασαν οι μαμάδες των αθλητών και αθλητριών!

Άπαντες γιόρτασαν τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου ολόκληρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου να διανύει χρονιά αλματώδους ανόδου, τόσο σε επίπεδο προαγωνιστικών, όσο και αγωνιστικών κατηγοριών. Η σκληρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στο τμήμα, αποδεικνύεται από το πλήθος των μεταλλίων που οι λιλιπούτειοι αθλητές έχουν κρεμάσει στο στήθος, σε όλους τους εγχώριους και διεθνείς αγώνες, στους οποίους έχουν λάβει μέρος. Προπονητές και αθλητές έδωσαν ραντεβού στις πισίνες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου