ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με τρεις αθλητές της στα «Νιόβεια» η Νίκη

με-τρεις-αθλητές-της-στα-νιόβεια-η-νί-65242

Με δύο κολυμβήτριες, την Αναστασία Μεντεκίδη και την Αλεξία Κιώσια και έναν κολυμβητή, τον Στέργιο Δεσκάτα θα εκπροσωπηθεί η κολυμβητική ομάδα της Νίκης Βόλου στους κολυμβητικούς αγώνες «Νιόβεια», που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη από τις 30 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου.

Η Χ.Α.Ν.Θ. υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ και με τη συνεργασία του Συνδέσμου Γονέων & Κηδεμόνων του Κολυμβητικού Τμήματος της Χ.Α.Ν.Θ., διοργανώνει τα 36α «Νιόβεια». Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς κολύμβησης και τον κανονισμό της Κ.Ο.Ε. σε όλες τις κατηγορίες, με το πρόγραμμα των Grand Prix.

Τα παιδιά της Νίκης που θα πάρουν μέρος είναι η Αναστασία Μεντεκίδη στα αγωνίσματα 50 και 100 μέτρα ελεύθερο, η Αλεξία Κιώσια στα αγωνίσματα 400 και 1.500 μέτρα ελεύθερο και 200 μέτρα μικτή ατομική και ο Στέργιος Δεσκάτας στα αγωνίσματα 50 και 200 μέτρα πεταλούδα. Τα 36α «Νιόβεια» γίνονται παράλληλα με τους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης Λυκείων του σχολικού έτους 2017 – 2018, στους οποίους θα συναγωνιστούν επίσης οι αθλητές της Νίκης, σε ξεχωριστούς τελικούς. Στην τελική αυτή φάση, συμμετέχουν οι μαθητές που κατετάγησαν στις οκτώ καλύτερες επιδόσεις ανά αγώνισμα, που επετεύχθησαν στους πρωινούς προκριματικούς της Πέμπτης. Οι μαθητές αυτοί συγκροτούν τον τελικό κάθε αγωνίσματος, και από αυτούς τους τελικούς θα αναδειχθούν οι νικητές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου