ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Πρώτη» και στην κολύμβηση

πρώτη-και-στην-κολύμβηση-333807

Αύριο Πέμπτη για τα τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου

Για αύριο Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 6:30μ.μ. είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση γονιών και αθλητών από όλα τα τμήματα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου, που θα γίνει στο ΕΑΚ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, το τμήμα επεκτείνεται τόσο σε τμήματα ενηλίκων, όσο και baby swimming, ενώ πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλα τα παιδιά, με αποκορύφωμα την εκδρομή που διοργανώνεται από τον Ολυμπιακό Βόλου στη Θεσσαλονίκη και τη waterland, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά: «Λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος και συγκεκριμένα στις 31/8 και ημέρα Πέμπτη στις 18.30,θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας συγκέντρωση! Σημείο συνάντησης ορίζεται το Ε.Α.Κ. (θύρα 3)! Περιμένουμε γονείς και παιδιά από τα τμήματα της αγωνιστικής-προαγωνιστικής κατηγορίας αλλά και των τμημάτων της μεγάλης πισίνας.

Η προσπάθειες όλων φέρνουν αποτελέσματα και η ομάδα μεγαλώνει συνέχεια. Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε και τους γονείς και μεγάλους φίλους της ομάδας και δημιουργούμε τμήμα ενηλίκων-masters ,αλλά και τμήμα baby swimming. Για το τέλος αφήσαμε το κομμάτι του παιχνιδιού. Στόχος όλων μας το χαμόγελο και η ευτυχία των παιδιών, γι’ αυτό λοιπόν το Σάββατο 9/9 ο Ολυμπιακός Βόλου οργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη (waterland) για πολλές βουτιές και ατελείωτο παιχνίδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου