ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επιτυχίες του Α.Ο. Δελφίνια Βόλου

επιτυχίες-του-α-ο-δελφίνια-βόλου-582179

Ο Α.Ο. Δελφίνια Βόλου την Κυριακή 22/1/2017 έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης στο κολυμβητήριο του Πειραιά «Παπαστράτειο» με οκτώ μικρές αθλήτριες.

Το διάστημα που προετοιμάστηκαν ήταν πολύ μικρό, καθώς προπονούνται εδώ και 4 μήνες πάνω στο άθλημα. Παρόλα αυτά, όλα τα κορίτσια, απέδειξαν ότι με πολύ προσπάθεια, πείσμα και αγάπη, όλα είναι εφικτά. Έτσι κατάφεραν να πάρουν τα «αστέρια» και να προκριθούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

1ο Αστέρι: Τσιγιάννη Αικατερίνη, Βελώνη Βασιλική, Τσιούμα Στυλλιανή, Νικόλτσιου Ευαγγελία, Τάσσιου Μαριλένα, Κώστα Ελένη-Μιχαέλα, Σιώμου Ελευθερία, Αιβαζόγλου Αικατερίνη-Αγάπη.

2ο Αστέρι: Τσιούμα Στυλλιανή, Τάσιου Μαριλένα, Βελώνη Βασιλική, Νικόλτσιου Ευαγγελία, Τσιγιάννη Αικατερίνη, Κώστα Ελένη-Μιχαέλα.

3ο Αστέρι: Βελώνη Βασιλική, Νικόλτσου Ευαγγελία, Τσιγιάννη Αικατερίνη, Τσιούμα Στυλλιανή, Τάσιου Μαριλένα.

Παράλληλα, το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης του ομίλου συμμετείχε στη 2η ημερίδα Ορίων, στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης, όπου οι αθλητές – αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να προκριθούν στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Τσιονάρας Βαγγέλης: 50m bifins, 100m επιφάνεια, 50m άπνοη, 400m bifins

Καρατζιώλη Γεωργία: 50m bifins,200m bifins

Τανακάκης Δημήτρης: 50m bifins,100m bifins

Μπαλούς Στέργιος: 50m bifins,100m bifins

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρουν την προσπάθεια όλων των αθλητών- αθλητριών και των προπονητριών Δεληγιάννη Αποστολία και Καλτσουνά Χρυσούλα, και εύχονται καλή επιτυχία στις επόμενες αθλητικές διοργανώσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου