ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Αναβαθμίζεται περιαστική περιοχή στον Παλαμά

καρδίτσα-αναβαθμίζεται-περιαστική-π-188566

Την αναβάθμιση μιας έκτασης 34 στρεμμάτων και την διαμόρφωσή της σε χώρο πρασίνου φέρνει σημερινή απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή σύμβασης κατασκευής του ενταγμένου στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργου της διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γυμναστηρίου Παλαμά σε χώρο πρασίνου και αναψυχής, προϋπολογισμού 1.364.000 € . Όπως τόνισε ο κ. Αγοραστός, "η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών είναι κύριο μέλημα της Αιρετής Περιφέρειας. Με το έργο αυτό αναβαθμίζεται μια έκταση 34 στρεμμάτων με χώρους πρασίνου, παιδική χαρά, δενδροφυτεύσεις κ.α. σε ένα περιβάλλον που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους δημότες του Παλαμά και όχι μόνο. Στόχος μας είναι η δημιουργία λειτουργιών ώστε ο χώρος αυτός να αποτελεί ένα οργανωμένο αισθητικό σύνολο και να απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες των κατοίκων και στις ανάγκες τους.

Με το έργο αυτό πετυχαίνουμε ακόμη τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την τόνωση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας».Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλαμά, με Κύριο του έργου τον Δήμο Παλαμά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου