ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Την Πέμπτη στον Παλαμά Καρδίτσας αρχίζουν τα «Τιτάνεια 2012»

την-πέμπτη-στον-παλαμά-καρδίτσας-αρχί-195459

Με αθλητικές, μουσικές, χορευτικές, θεατρικές και άλλες εκδηλώσεις αρχίζουν την ερχόμενη Πέμπτη τα φετινά 4ήμερα «Τιτάνεια», που διοργανώνονται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (ΔΟΠΑΠΑΠ) σε συνεργασία με τους Συλλόγους της περιοχής και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

Τα «Τιτάνεια» είναι εκδηλώσεις που διοργανώνονται ανελλιπώς για πάνω από 20 χρόνια στον Παλαμά –με επίκεντρο την κεντρική πλατεία «Τιτάνων» της πόλης- και σηματοδοτούν το τέλος των καλοκαιρινών εργασιών των κατοίκων – γεωργών και την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου…

Το πρόγραμμα

Από τον ΔΟΠΑΠΑΠ ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα των τετραήμερων εκδηλώσεων «Τιτάνεια 2012», που έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 6 Σεπτεμβρίου:
Ώρα 17.30: Εγκαίνια γηπέδου Ατρόμητου. Θα ακολουθήσει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας: Ατρόμητος Παλαμά – Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ώρα 21.00: Θεατρική παράσταση με τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη από το Θέατρο «Όψεις» στην κεντρική πλατεία «Τιτάνων» του Παλαμά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 Σεπτεμβρίου:
Ώρα 19.30: Βράβευση των μαθητών των λυκείων του δήμου Παλαμά, που εισήχθησαν σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ με τις Πανελλήνιες του 2012, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαμά.

Ώρα 21.00: Rock Συναυλία, με τη συμμετοχή μουσικών σχημάτων της Μουσικής Σχολής Αχιλλέα Μπίμπιλα, στην κεντρική πλατεία Παλαμά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Σεπτεμβρίου:
Ώρα 17.00 Τουρνουά Μπάσκετ στο κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά. Συμμετέχουν: Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά, Αστέρας Λάρισας, Φοίνικας Λάρισας, Μεταμόρφωση Βόλου.

Ώρα 21.00: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην κεντρική πλατεία Παλαμά. Συμμετέχουν: Σύνδεσμος Ζαγορισίων Ιωαννίνων, ΚΕ.Λ.Ε. Λάρισας, Χορευτικός Όμιλος Λειβαδιάς, Χορευτικός Όμιλος «Ν. Πλαστήρας» Καρδίτσας, Χορευτικός Όμιλος Προαστίου, Χορευτικός Όμιλος Ιτέας, Χορευτικός Όμιλος Παλαμά «Καραγκούνηδες».

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Σεπτεμβρίου:

Ώρα 17.00 Τουρνουά Μπάσκετ στο κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά. Αγώνας παλαιμάχων Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά – Γ.Σ. Φαρσάλων. Τελικά τουρνουά.

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου